EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Colliers International – ново пазарно позициониране

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Colliers International – ново пазарно позициониране

mail17:20 | 29.09.2010прегледи 2196 коментарикоментари 0


Офисите на Colliers International в Централна, Източна и Югоизточна Европа официално приеха новото пазарно позициониране и търговска марка на компанията, включително и обновено лого. Обединяването под една търговска марка е част от кампанията на Colliers International за осигуряване на интегрирани услуги, свързани с недвижимите имоти, както на национално, така и на международно ниво.

„Въвеждането на новата визия е крайната фаза на един процес, който продължи няколко години. Обединяваме редица фирми и услуги под една търговска марка и така ще увеличим възможностите си за предоставяне на специализирани услуги, които да ускоряват успеха на клиентите ни по света", заяви Атанас Гаров, изпълнителен директор на Colliers International за България.

В новата търговска марка е включена и компанията FirstService Real Estate Advisors, която предоставя корпоративни решения и услуги, свързани с управление на имоти и активи, FirstService Williams, FirstService PGP Valuation и PKF Capital - Hotel Brokerage Services. Всички тези фирми вече ще бъдат обединени под името Colliers International.

"Colliers International се фокусира върху ускоряването на успеха - на нашите клиенти, екипи и общности в глобален мащаб", заяви Дъглас Фрай, президент и главен изпълнителен директор на Colliers International. "Работихме неуморно, за да развием нашата платформа и сега светът може да очаква безупречни услуги от единна организация."

За Colliers International

Colliers International е една от най-големите международни компании за услуги в сферата на недвижимите имоти с 15,000 служители в над 480 офиса в 61 страни. В България компанията работи от 1991 година и е безспорен лидер на пазара на услуги в областта на недвижимите имоти. Понастоящем Colliers представлява някои от най-иновативните и професионално планирани проекти във всички сегменти на пазара, включително офис, търговски, индустриални площи и жилищни имоти. Последното годишно проучване на Lipsey Company класира Colliers International като втората най-разпознавана компания за недвижими имоти в света.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg