EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Chrysler - много силни продажби

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Chrysler - много силни продажби

mail17:00 | 05.11.2012прегледи 393 коментарикоментари 0


Chrysler Group LLC обяви, че октомврийските му продажби са най-добрите от пет години, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес. Chrysler, който е филиал на италианската компания FiatSpa и първи от основните производители на автомобили в САЩ представи данните си, посочи, че миналия месец продажбите му са се увеличили с 10% до 126 185 спрямо 114 510 година по-рано.
Chrysler отбеляза, че това е 31-вото поредно увеличение на месечните му продажби на годишна основа, допълва Ройтерс. При четири от марките на компанията - Chrysler, Dodge, Ram Truck и Fiat - се наблюдава растеж на продажбите. Jeep отчита спад от 5%. Резултатите на Chrysler показват, че американците продължават усилено да си купуват нови автомобили. Chrysler прогнозира годишен темп от 14,7 милиона на продажбите в целия американски сектор за октомври, което го прави един от най-силните месеци от годината. За септември бе отчетен годишен темп от 14,3 милиона, припомня АП.
Икономистите, анкетирани от Ройтерс, прогнозират годишно равнище на общите октомврийски продажби от 14,9 милиона. Очаква се продажбите на автомобили в САЩ да отбележат увеличение от 11 процента за октомври, начело с Toyota Motor Corp и Honda Motor Co, които са спечелили от засиленото търсене на компактни автомобили, тъй като цените на бензина са останали високи в цялата страна.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg