EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

CEO Clubs International – БГ с € 1 млрд оборот

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

CEO Clubs International – БГ с € 1 млрд оборот

mail15:00 | 07.12.2011прегледи 753 коментарикоментари 0


След като наскоро обяви предстоящото откриване на българския си клон, нестопанската организация CEO Clubs International разкри, че новото представителство вече е привлякло 10 члена, с общ оборот на компаниите от един милиард евро. На събитието по случай официалното откриване, което ще се състои на 12 декември, ще се съберат някои от най-влиятелните изпълнителни директори и бизнесмени, работещи в България, както и членове на Клуба от цял свят.
Откриването на българския клон на CEO Clubs International е част от мисията на Клуба да утвърди присъствието си в Европа. Очаква се откриваме на такива клонове и в Сърбия и Кипър през 2012 г.
"Нашата цел е да съберем бизнес лидерите на България и тези на Европа заедно, така че да споделят идеи и опит, и подпомагат своето развитие. Срещнах много творчески, иновативни и вдъхновяващи лидери в София. Вярвам, че играят съществена роля в преодоляване на финансовите предизвикателства, пред коите сме изправени в момента ако бъдат събрани в подходяща среда, която ние в CEO Clubs се стремим да направим.", обяснява Сотирис Хатцидакис, изпълнителен вице-президент на CEO Clubs International
В рамките на откриването на CEO Clubs International - България ще изнесат презентации писателят и асистент професор от Harvard Medical School Срини Пилей и д-р Джоузеф Манкузо, основателят на CEO Clubs. Известен като автор сред топ мениджмънта и бизнес предприемачи, Манкузо е и много търсен лектор, събрал над 150 милиона долара от участници в конференции, които е организирал или на които е бил говорител.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg