EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Carrefour отваря врати в Mall Rousse

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Carrefour отваря врати в Mall Rousse

mail16:21 | 28.09.2010прегледи 3387 коментарикоментари 0


Carrefour избра Mall Rousse за изграждане на своя първи хипермаркет в Русе. Той ще се разполага на 8 000 квадратни метра от партерния етаж на търговския център. Това е петият магазин на веригата в България. Първият хипермаркет беше открит през март 2009 година в Бургас, вторият - в Пловдив, третият - в София, а четвъртият - във Варна тази година.
Carrefour е лидер в търговията на дребно в Европа и втори в световен мащаб. Хипермаркетът лансира нови за българския пазар продукти, като се фокусира върху диетични и биопродукти, кафе, шоколад и бебешки стоки. Магазинът ще включва над 15 000 артикула от всички категории с марката Carrefour.
Наред с това Mall Rousse ще предложи уникални възможности за забавление на своите посетители. В търговския център русенци ще могат да избират между 10 кинозали, оборудвани с големи екрани, най-висок клас прожекционни апарати, 5-канален дигитален съраунд звук и комфортен интериор. 5 от кинозалите имат дигитални 3D прожектори, което означава, че русенци ще разполагат с най-модерното кино в България.
Оператор на киносалоните в Mall Rousse е Cinema City International - компания с над 80-годишна история. Cinema City International е изградила и управлява 685 екрана в 70 киносалона в 6 страни: Полша, Унгария, Чехия, България, Румъния и Израел. Освен това е ексклузивен оператор на триизмерните кина IMAX за Централна и Югоизточна Европа.
Mall Rousse е най-големият търговско-развлекателен център в региона, който предлага 40 000 кв. м търговска площ, разпределени на 3 нива. Освен за развлеченията, инвеститорите не пропускат да се погрижат и за удобството и функционалността на обекта, като влагат средства в изграждането на подходяща инфраструктура. Mall Rousse се намира на стратегическо място между две големи пътни артерии в Русе - бул. „Липник" и бул. „Потсдам". Достъпен е за посетители както с лични автомобили, така и с градски транспорт. Търговският център осигурява над 1 200 паркоместа.
Инвеститор в Mall Rousse е RESB (Real Estate Services Bulgaria) - компания с доказан опит в проектирането, строителството, финансирането и отдаването под наем на широкомащабни проекти в областта на недвижимите имоти. Нейното портфолио в страната надхвърля 300 млн. евро инвестиции в повече от 260 000 м2 търговски и офис площи.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1048