EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Billa отваря в Park Center Sofia

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Billa отваря в Park Center Sofia

mail14:31 | 02.06.2017прегледи 1638 коментарикоментари 0


Промените в микса от наематели в Park Center Sofia продължават. Супермаркет Billa, разположен на площ от 1700 кв. м., ще отвори врати тази есен в Park Center Sofia. Собственикът на мола взе решение да избере Billa, тъй като това е добре изградена международна верига, със стабилни пазарни дялове и се ползва с доверието на потребителите. За тази си локация компанията ще разработи специална концепция, съобразена с особеностите на търговския център.

Предстои цялостен ремонт на помещението, което беше заемано от „Пикадили“. Общите части на ниво -2 също ще се обновят и разширят с около 400 кв. м. като там ще се формира своеобразен атриум, подходящ за провеждане на различни събития и изложения. Предвижда се и откриването на няколко нови обекта на етаж -2.

Наскоро в мола отвориха врати още няколко нови обекта – Piraeus Bank, Next Children, Estil. Pantastic Pancakes - в зоната за хранене и и марката за мъжки облекла „Теодор“ с новия си по-висок клас магазини Teodor Concept.

До края на месец май ще заработят обекти на SDI и ново химическо чистене. За пръв път ще влезе и известната по цял свят португалска концепция Frango Charcoal Chicken (позната в САЩ като Nando’s).


Тагове: Park Center Sofia, Billa
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg