EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

BILLA намалява цените на +500 артикула

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

BILLA намалява цените на +500 артикула

mail10:22 | 30.06.2020прегледи 1145 коментарикоментари 0


BILLA намалява трайно цените на всички бебешки и детски храни и пелени, които предлага, от 1 юли. Промяната се дължи на понижаването на ДДС ставката, което ще влезе в сила през следващия месец. В обхвата на новата разпоредба попадат и книгите, които също ще са с нови по-ниски цени в магазините от веригата. В зависимост от асортимента в част от супермаркетите броят на артикулите с намалена цена, в следствие на понижаването на ДДС ставката, достига над 500. Стойността на съответните продукти ще бъде актуализирана в полза на клиентите предвид спада в ставката – от 20% на 9%.
 
BILLA намалява цените, както всеки месец, и на други 500 артикула във всичките си магазини през юли. Това са специални предложения с BILLA Card, от които ще имат възможност да се възползват всички лоялни клиенти на търговската верига. Притежателите на карта ще могат да избират от разнообразие от специални предложения, сред които над 140 продукта от свежия асортимент и други над 400 хранителни и нехранителни стоки. 174 от намалените продукти са български.

Веригата продължава да работи усилено и в подкрепа на местните производители, разширявайки мрежата си от партньори. Компанията е доверен партньор на над 460 местни производители, а 90% от асортимента ѝ е доставен от български фирми. Само за последните месеци започна да си партнира с над 25 нови производители. Близо 100 са родните фирми, с които компанията преговаря в момента.


Тагове: BILLA, ниски цени
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg