EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

BG компании на изложението „Зелена седмица” в Берлин

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

BG компании на изложението „Зелена седмица” в Берлин

mail17:20 | 17.08.2010прегледи 983 коментарикоментари 0


Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов кани представителите на бизнеса да вземат участие в представянето на България на селскостопанското изложение „Зелена седмица” (Internationale Grüne Woche Berlin), което ще се проведе в Берлин, Германия от 21 до 30 януари 2011 година.
„Зелена седмица” е най-голямото селскостопанско изложение в Европа, като събира представители на бизнеса от всички подсектори на земеделието и свързаните с него индустрии от цял свят.
България по традиция участва със свой национален щанд, на който се представят фирми– производители и преработватели на земеделска продукция, както и фирми, предлагащи услуги и оборудване в земеделието.
Министерство на земеделието и храните на България поема разходите по наемане и изграждане на общия национален изложбен щанд, с който се представя страната ни, а фирмите-изложителки поемат всички останали разходи по престоя си по време на изложението, както и разходите по транспортирането на продуктите, с които ще участват.
Представителите на бизнеса са поканени да направят техните заявки за участие до 15 септември 2010 година, за да може страната да заяви необходимата й изложбена площ.
Електронните заявки се приемат на адрес: mpchelinska@mzh.government.bg


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg