EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

bauMax с нов магазин в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

bauMax с нов магазин в София

mail10:30 | 19.03.2013прегледи 1248 коментарикоментари 0


Днес bauMax открива своя втори магазин в София. Това е осмият строителен хипермаркет на компанията в страната. Новият магазин е разположен в ж.к. Люлин на обща площ от 15.000 m², на която над 40 000 продукта са разделени в четири сектора – строителство, техника, интериор и градина.
Един от основните акценти на новия bauMax е мащабното изложение на бани. Благодарение на иновативната услуга „3D планиране на бани” и заедно с дизайнерите на bauMax, клиентите имат възможността да направят триизмерен проект на своята нова баня и да видят точно как ще изглежда тя, още преди да са започнали ремонта. Редом с това, те получават и професионална консултация от специализираните консултанти в магазина, а корпоративните клиенти могат да разчитат на мениджърите ключови клиенти, които подготвят за тях индивидуален план и придружават изпълнението на техните проекти чак до строителната площадка.
Друга удобна и иновативна услуга в магазина е тест центърът за електроинструменти, където клиентите могат да изпробват инструментите, преди да направят своя избор. В този сектор, клиентите имат възможността да разгледат и да тестват най-новите инструменти и машини, предлагани на пазара.
Друго нововъведение са модерните презентации на подови настилки: тук клиентите могат да открият специализиран център с голямо разнообразие от масивен паркет, център за ламиниран паркет и специализиран център за плочки от водещи световни производители, като широката гама от продукти предлага избор от най-ниски цени до продукти с най-високо качество. Наред с това, към специализираните центрове за подови настилки са обособени центровете за клиентски поръчки, в които се предлагат над 100 вида масивен и ламиниран паркет и над 500 вида плочки. Тук клиентите могат да направят своята поръчка по мостра и да получат поръчаната стока в кратки срокове.
„Drive In“ строителен център

С 4000 м² площ, друга основна част от новия магазин е специализираният Drive-In център за строителни материали, където клиентите имат възможността да пазаруват и да товарят строителни материали директно в собствените си автомобили.
-15% ценова гаранция
Под мотото „Всеки ден най-ниски цени” bauMax се придържа към стратегията за поддържане на най-ниски цени, подкрепяйки я с -15% ценова гаранция. Това означава, че ако клиент открие идентичен продукт в друг строителен хипермаркет в града на по-ниска цена, той ще го получи от bаuMax на по-ниската цена с допълнителна отстъпка от 15%.


 


Тагове: bauMax, мазин, София
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4157