EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Barclays прави големи структурни промени

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Barclays прави големи структурни промени

mail14:27 | 03.11.2009прегледи 748 коментарикоментари 0


Големи структурни бизнес промени ще бъдат извършени в Barclays PLC, като една от тях е освобождаване на един от висшите мениджъри - Фриц Сийгърс, съобщава Wall Street Journal, позовавайки се на информация от компанията.
От банката са съобщили, че новите структури по корпоративно и инвестиционно банкиране, а също и управлението на активи, ще обединят търговските дейности и управлението по активи на Barclays Capital. Банковата група ще бъде управлявана от надзорен съвет с президент Боб Даймънд.
Настоящият главен изпълнителен директор на Barclaycard - Антъни Дженкинс,  ще ръководи подразделенията по отпускане на потребителски кредити за Великобритания, Източна Европа и развиващите се пазари, както и кредитното картово подразделение на компанията.
Джери дел Мисиер и Рич Ричи ще бъдат назначени на позициите на заместник директори на подразделенията по корпоративно и инвестиционно банкиране. Досега Мисиер заемеше позицията на президент на Barclays Capital, а Ричи - тази на изпълнителен мениджър по инвестиционно банкиране и управление, отбелязва още изданието. Том Каларис ще продължи да ръководи подразделението на Barclays Wealth.



 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg