EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Audi с влизане от задната врата

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Audi с влизане от задната врата

mail18:00 | 10.08.2011прегледи 594 коментарикоментари 0


Audi пуска нова концепция за компактен градски автомобил с 1+1 места, електрическо задвижване и спортни възможности. Техническата студия залага на изключително ниската маса и комбинира елементи от състезателните автомобили, класически роудстър, кола за забавления и градски модел.
Прототипът не произлиза от никой досегашен модел, разработването му е легнало върху стриктни немски правила и олекотена конструкция. Той разполага с гладка каросерия, свободно стоящи колела и протектори на мигащите LED светлини. На борда има място за двама души, като позицията им спортно ниска. Всички контролни уреди и материали са подчинени на ултралеката конструкция. Шофьорът може да нагажда не само волана, но и педалите към собствената си позиция. Влизането в колата става от задната врата, докато покривът е проектиран така, че да се плъзга към задната част, за да получим открит автомобил. Audi Urban Concept е стъпил върху 21-инчови джанти.
Кокпитът е изработен от подсилени с полимер CFRP въглеродни влакна, приложен и в долната част на двете седалки.
Два електрически двигателя e-tron осигуряват задвижването, а литиево-йонна батерия осигурява енергия, идеална за интензивно придвижване в града. Източник: Audi/Speed-Press

 

 


Тагове: Audi, задна врата
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg