EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Amazon с нови работни места в Германия

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Amazon с нови работни места в Германия

mail11:13 | 20.09.2019прегледи 1009 коментарикоментари 0


Amazon планира да създаде 500 работни места в Германия в сегмента за облачни технологии Amazon Web Services (AWS) и ще открие нов офис в Мюнхен, предава "Ройтерс".

Новите работни места са част от общо 2 800 вече обявени в Германия от компанията.

Amazon Web Services (AWS) е съвкупност от отдалечени компютърни услуги, наричани още уеб услуги, които съставят една cloud computing платформа, предлагана от Amazon.com.

Amazon Web Services получи сертификат за сигурност на облачните услуги от германските власти, отговарящи за киберсигурността, което гарантира, че данните се съхраняват правилно.

"Потребителите вече са преодолели опасенията си за изпълнението на изискванията по отношение на данните и сигурността и сега се насочват към услугите на компанията", заяви Клаус Бюрг, генерален мениджър на AWS в Германия, Австрия и Швейцария.

През юли Европейската комисия започна антитръстово разследване дали Amazon „злоупотребява“ с ролята си на доставчик на пазара, като използва собствени данни, събрани от продавачи от трети страни, за да се конкурират с тях.

Такива разследвания, които обикновено отнемат много време за разгадаване, потенциално биха могли да доведат до формални такси, глоби или необходими промени в бизнес модела на Amazon.

"Ние смятаме, че Amazon може потенциално да излезе от определени категории или да преобразува доставчици в 3P продавачи, за да смекчи регулаторните въпроси“, пишат анализатори от Bank of America Merrill Lynch.


Тагове: Amazon, Германия
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg