EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Air France въведе “Ready to Fly”

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Air France въведе “Ready to Fly”

mail09:35 | 22.07.2021прегледи 919 коментарикоментари 0


С “Ready to Fly” („Готов за полет“) авиокомпанията Air France отива една крачка напред, като предлага на своите клиенти сигурността да знаят, че притежават всички здравни документи, необходими за пътуването им, още преди да пристигнат на летището.

Няколко дни преди пътуването клиентите получават имейл с покана да качат здравните си документи на онлайн платформа на Air France. След това документите се проверяват и ако са пълни и верни, на клиента се изпраща съобщение за потвърждение. Издадените бордни карти получават обозначение “Ready to Fly”, което позволява да бъдат обработени бързо от екипите на Air France на летището в деня на заминаването.

Ако документ липсва или е непълен, клиентите получават съобщение с известие, приканващо ги да осигурят липсващите документи или да ги представят на летището в деня на пътуването си.

С “Ready to Fly” Air France гарантира на своите клиенти спокойно начало на пътуването, знаейки, че разполагат с всички необходими документи. Тази безплатна и незадължителна услуга със сигурност елиминира и напрежението на клиентите преди полет, като същевременно намалява и броя на последователните проверки.

Преди постепенното въвеждане до нарастващия брой дестинации през лятото, новата услуга премина успешно тестовете през месец юни, а от 17 юли вече е достъпна за полети от Париж до Корсика и френски отвъдморски дестинации.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg