EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

AG Capital продава Адванс Експертни Оценки

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

AG Capital продава Адванс Експертни Оценки

mail12:05 | 09.02.2017прегледи 1008 коментарикоментари 0


AG Capital, водеща компания в сферата на недвижимите имоти у нас, продава 100% от собствеността на оценителска компания в България – „Адванс Експертни Оценки" на инвестиционната компания "Weston Growth Capital". Досегашният дългогодишен управител на „Адванс Експертни Оценки" Ценка Божилова става партньор и запазва позицията си.

 „Адванс  Експертни Оценки“  има мрежа от 80 оценители в 50 населени места и годишно изготвя над 10 000 експертни оценки. Портфейлът на компанията включва оценки на недвижими имоти, машини и съоръжения, търговски предприятия, вземания, земеделски земи и трайни насаждения, поземлени имоти в горски територии, финансови и нематериални активи.

AG Capital е инвестиционна компания, специализирана в сектора на недвижимите имоти с фокус върху инвестициите и строителството на жилищни и офис проекти. За последните над 20 години групата създаде компании в областта на недвижимите имоти и услугите - консултантски компании, дружества за управление на активи, оценки, пропърти и фасилити мениджмънт. В структурата на AG Capital са: BLD, Полиграфия офис център, Адрес, Имотека, Unique Estates, Forton/Cushman & Wakefield, Кредит център и др. Служителите на AG Capital са над 1000 души в 25 града.

“Weston Growth Capital” инвестира в повечето сектори на българската икономика. В момента има портфолио с активни инвестиции в над 10 компании, с екипи от повече от 1 300 души. Основният фокус на “Weston Growth Capital” са следните сектори: информационни технологии, финансови услуги, професионални услуги и развлекателна индустрия.

Валери Вълчев, собственик и управител на “Weston Growth Capital”, коментира: „Адванс" е отлично управлявана и пазарно позиционирана компания с добър потенциал, която ще добави значителна стойност към портфейла ни от компании в сферата на професионалните услуги."

Не се дава информация за цената на сделката.

 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 3888