EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

83 законопроекта планира правителството

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

83 законопроекта планира правителството

mail12:15 | 01.08.2013прегледи 526 коментарикоментари 0


83 проекта на закони са включени в законодателната програма на правителството за периода до края на 2013 г. От тях осем са ратификации на международни споразумения, меморандуми и договори, 11 са проектите на нови закони, а останалите – за изменение и допълнение на съществуващи, съобщи пресслужбата на Министерски съвет.
Министърът на икономиката ще внесе за разглеждане законопроект за туризма, министърът на околната среда и водите – за ограничаване на изменението на климата, а министърът на земеделието и храните – за защита на растенията. За м. септември са предвиден нов закон за МВР, както и за представителите по индустриална собственост. Законопроектите за държавния бюджет, за бюджетите на ДОО и на НЗОК за 2014 г. и предложенията за промени в данъчните закони ще бъдат гледани от кабинета през септември-октомври.

До края на годината ще бъдат изготвени също проекти на закони за училищното образование и предучилищното възпитание и подготовка, за опазване на селскостопанското и хидромелиоративното имущество и за браншовите организации в земеделието.
В законодателната програма на кабинета са включени също законопроекти за изменение и допълнение на законите за обществените поръчки, за лекарствените продукти в хуманната медицина, за електронните съобщения, за пътищата, за водите, за отбраната и въоръжените сили, за младежта, за митниците, за опазване на земеделските земи, за професионалното образование и обучение, за акцизите и данъчните складове, за подпомагане на земеделските производители и др.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg