EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

7 фирми с имоти в „Индустриален и логистичен парк – Бургас“

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

7 фирми с имоти в „Индустриален и логистичен парк – Бургас“

mail09:02 | 26.07.2023прегледи 1059 коментарикоментари 0


Въпреки че проектът „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ върви към окончателно финализиране на Фаза 1 с терените в Промишлена зона „Север“, все още се работи по завършване на няколко нови предприятия.

Едно от тях е производствената база на „Монсийт“ ООД. Там ще се изработват седалки и акустични стени. Довършват и обучителния център с търговска и складова част на „Кондекс“ ЕООД. Той трябва да е готов до есента. „Сенди солар“ ЕООД строи база за производство на климатични инсталации и соларни системи. Наскоро „БРК логистик“ ООД стартира строително-монтажни работи на обект за производство на спортни храни и мащабен логистичен център. Своята база довършва и „СИЗА Дженерал Трейдинг енд Контрактинг“ ЕООД, която ще проектира и произвежда климатични и вентилационни системи.

„Развитието на „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ продължава, като на потенциалните инвеститори вече предлагаме терени в атрактивната ПЗ „Юг-запад“, разположена под к-с „Меден рудник“, който е естествена банка с кадри за бизнеса“, коментира кметът Димитър Николов.

Седем компании вече закупиха там имоти и се подготвят да осъществят своите инвестиционни намерения: 

https://www.industrialpark-burgas.bg/bg/parcels/pz-iug


* „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ развиват съвместно Община Бургас и Национална компания "Индустриални зони". На последната снимка виждате как изглеждаше теренът за Фаза 1 преди старта на инициативата. 

Източник и снимка: Община Бургас

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg