EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

7 БГ компании на „ТЕХНОМА 2012”, Скопие

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

7 БГ компании на „ТЕХНОМА 2012”, Скопие

mail16:00 | 16.10.2012прегледи 702 коментарикоментари 0


Седем български фирми ще участват в Международното изложение за металургия, електроника и строителни технологии ТЕХНОМА 2012, което ще се проведе от 16 до 20 октомври 2012 г. в изложбения център Skopje Fair Exhibition Ground в Скопие, Македония.
Изложението „ТЕХНОМА” се организира ежегодно от 1975 г. от скопския панаир – най-големия изложбен център в Македония. В тазгодишното издание на проявата ще бъде представена продукция от следните области: черна и цветна металургия, металообработваща промишленост, електро- и електронна промишленост, енергетика, строителни и изолационни материали, средства и оборудване за строителството, технико-технологични иновации, оборудване и технологии за слънчева енергия и възобновяеми източници, системи и сигнализации за пожари.
Българският национален щанд (№ 114) в зала Metropolis Arena ще бъде разположен на обща изложбена площ от 100 кв.м. На ТЕХНОМА 2012 своята продукция ще представят седем български производители: Астерикс Електроник ООД – Пловдив (дизайн, проектиране, производство, асемблиране и монтаж на печатни платки и хибридни интегрални схеми), ДЮК 1 ЕООД – Пловдив (изработка и монтаж на охранителни ролетки, секционни гаражни и индустриални врати, портални врати, всички видове дограма и др.), Елегант ЛТ ООД – София (производство на PVC дограма и щори), Кофражна Техника АД – Пловдив (разработване, проектиране и производство на всякакъв вид кофражи, кофражни елементи и скелета), Стам Трейдинг АД – София (прозводство на алуминиеви сплави), ВИЗИ Интернешънъл Технолоджи ООД – Шумен (проектиране и разработване на CAD/CAM модули), Вегас Електрик ЕООД – София (инженеринг, проектиране, системна интеграция, машиностроене и др.).

Освен българските изложители, на официалното откриване на изложението, което ще се състои на 16.10.2012 от 11:00 ч., ще присъства и г-н Димитър Сълов, ръководител СТИВ – Скопие.
Със средствата от националния бюджет Агенцията подпомага българските участници като поема разходите за наемане на изложбена площ, проектиране и изграждане на национален щанд, наемане на оборудване и обзавеждане, регистрация на изложителите, включване на изложителите в официалния каталог, рекламиране на участието.
С подкрепата за колективно участие на българските малки и средни предприятия в международни специализирани изложения Агенцията се стреми да стимулира и насърчава експортния им потенциал, чрез представянето на техните продукти и услуги на европейски и световни пазари.
Участието на българските компании се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg