EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

69 идеи за ски-ваканция при различен бюджет

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

69 идеи за ски-ваканция при различен бюджет

mail15:45 | 15.12.2009прегледи 937 коментарикоментари 0


Всеки, който все още се колебае къде да прекара ски почивката си тази зима, може да се консултира с най-новото издание по темата – „Ски&Сноуборд в Европа”. Книгата съдържа полезна информация за 69 зимни курорта на Стария континент, които си заслужава да бъдат посетени от запалените скиори и сноубордисти.
Практичният съветник е от поредицата „Пътеводител на българския пътешественик” и е гаранция за истинско зимно приключение. Изданието съдържа информация за писти и съоръжения, цени, възможности за настаняване и релакс, забележителности и интересни места извън пистите.
Всички предложения съдържат и информация за трудността на пистите, съоръженията за изкуствен сняг, както и поредица ценни съвети, които всички практикуващи красивия спорт, трябва да вземат предвид.
Наръчникът включва изкушаващи предложения за курорти в България, Австрия, Германия, Италия, Словакия, Словения, Румъния, Франция, Чехия и Швейцария. Селекцията е разнообразна – предложени са възможности за хора с различен бюджет, за такива, които търсят екстремно преживяване, както и за онези, които искат да намерят уют и да прекарат спокойна семейна почивка в европейските планини.
Авторите са помислили и за няколко полезни съвета за нещата, които не трябва да се забравят при пътуване в чужбина. Препоръки могат да намерят и шофьорите за леко и комфортно пътуване. В книгата са поместени и съвети за това как да изберем най-подходящата екипировка и какви още полезни неща можем да сложим в багажа си. Наръчникът може да бъде намерен навсякъде и е подходящ коледен подарък за всеки, който обича най-живописния сезон на годината.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4101