EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

500 доклада на изложението за недвижимости в Мюнхен

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

500 доклада на изложението за недвижимости в Мюнхен

mail18:36 | 05.10.2009прегледи 647 коментарикоментари 0


Близо 1600 изложители от 34 страни участват в 12-ото изложение за търговски недвижими имоти и инвестиции Експо риъл-2009, което бе открито днес в Мюнхен, предадоха световните агенции.
Изложението в баварската столица ще продължи до 7 октомври и е един от най-големите форуми за обсъждане на проблемите, възникнали във връзка с кризата на световния пазар на недвижими имоти.
В изложението, което се провежда в павилионите на Международния мюнхенски панаир, участват консултанти по недвижимите имоти, предприемачи, банкери, инвеститори, управляващи корпоративни недвижими имоти, представители на градски и регионални власти. На конференциите и кръглите маси, планирани на изложението, ще бъдат представени над 500 доклада.
Въпреки че участниците в изложението като цяло са с близо 15-20 процента по-малко спрямо предишните години (най-вече участниците от бизнес средите в Русия, САЩ, страните от Персийския залив), на него са представени редица перспективни пазари като Германия, Холандия и Турция. С общи щандове участват и страни като Австрия, Франция, Словения, Швейцария, градове като Москва, Санкт Петербург, Будапеща, Виена, Милано.
Във форума участват тези, които преживяха кризисната година, имат интерес от устойчив бизнес и показват дългосрочна готовност към инвестиции, посочват организаторите.
"Предвид тежката ситуация в сектора, то това може да се приеме за силно впечатляващ резултат", отбелязва Ойген Егетенмайер, член на ръководството на Мюнхенския международен панаир.
Изложението Експо риъл се организира за първи път в Мюнхен през септември 1998 година, допълва ИТАР-ТАСС.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg