EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

50 лв. глоба при каране в буслента

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

50 лв. глоба при каране в буслента

mail11:35 | 14.02.2011прегледи 1350 коментарикоментари 0


Санкция от 50 лв. ще бъде наложена на всеки шофьор на автомобил, който използва буслентите в София. Започнаха акции на КАТ и Центъра на градска мобилност в цялата Столица.
Един от нарушителите тази сутрин, който бе глобен на бул. "Сливница" при Лъвов мост, е шофьор на маршрутка. Въпреки сутрешната санкция водачът спокойно прие акта си. Той обясни на полицаите, че се движи по маршрутна линия 22 от Божурище за Враждебна и изпълнява разписанието си. Водачът каза, че бързал. Когато служител на КАТ го спира установява, че МПС-то е празно и не се извършва превоз на пътници. Освен това върху самия бус не е изписано за къде пътува. "Ами няма пътници. Освен да се качите и ще ви закарам вас", коментира пред медиите водачът-нарушител. Оказа се обаче, че той е и с изтекъл лиценз от половин година.
Друг нарушител с лек автомобил, обясни, че влязъл в буслентата, за да заобиколи трактор. Иво Димитров от КАТ подчерта, че има нарушители. Когато видят служители на КАТ те веднага влизат в лентите за движение. Той обясни, че най-често нарушителите се оправдават с това, че бързат.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg