EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

400 места за онлайн обучение за предприемачи

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

400 места за онлайн обучение за предприемачи

mail07:20 | 20.08.2013прегледи 880 коментарикоментари 0


400 студенти за дистанционно обучение по маркетинг и предприемачество приема Колежът по мениджмънт, търговия и маркетинг за предстоящата академична година. Двете специалности са по изцяло нов метод на преподаване и учене, като програмите и мултимедийните учебни помагала са разработени по проект на висшето училище по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” и финансовата помощ на Европейския социален фонд.

Приемът на документи за кандидатстване в двете нови специалности е отворен до 1 септември 2013 г. Продължителността на обучението в тях е 3 години, колкото и в редовната и задочната форми.
Дистанционното обучение е особено подходящо за служители от частния или публичния сектор, които работят или имат малки деца и не могат да посещават учебните занятия на точно определено място и в точно определено време. Сега те могат да учат и работят едновременно, като създадената система за онлайн обмен на знания и комуникация с преподавателите позволява на студентите да участват пълноценно в учебния процес, без значение къде живеят.
Освен учебните помагала за 20 интерактивни курса по двете специалности и изградената платформа за дистанционно обучение по проекта до края на годината ще бъдат оборудвани и 3 компютърни зали в София, Велико Търново и Приморско за провеждане на онлайн тестове и видео конферентни лекции в реално време. Общата цел на осигурената европейска помощ е да се привлекат все повече студенти в Колежа, като се повиши тяхната квалификация и подпомогне успешната им реализация на пазара на труда.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg