EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

40 фирми търсят съкровища

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

40 фирми търсят съкровища

mail10:34 | 08.12.2016прегледи 1879 коментарикоментари 0


Този понеделник ще бъде по-различен за служителите на една компания у нас – „Catalyst България“ ще участва в глобално търсене на съкровища с благотворителна кауза. Екипите ще трябва да отидат на колкото може повече точки за определено време, да се справят с фото и видео предизвикателства, да отговарят на въпроси, да сканират кодове и още много неща, като се водят единствено от специално мобилно приложение. Целта е да се откриват „съкровища“, а те са различни задачи или благотворителни дейности, които екипите изпълняват чрез играта. 

По повод коледните празници компании от 40 страни ще се включат в първия по рода си 24-часов тиймбилдинг-търсене на съкровища с цел социална кауза, който е наречен „Go Team Go Give“. Участници са партньорите от световната мрежа за тиймбилдинг програми „Catalyst Global“, представена и у нас.

Играта е базирана на концепцията, че дарителството в група е източник на по-голямо щастие отколкото индивидуалното анонимно даряване.

Редица проучвания доказват, че човек се чувства по-добре, когато доброто дело му осигурява социални контакти. От „Catalyst Global“ смятат, че тази концепция е от голямо значение за разработването на ефективни програми за корпоративна социална отговорност (КСО) и демонстрират свой новаторски формат за осъществяване на групова благотворителност.  

Естер Даниел, мениджър „Маркетинг“ на „Catalyst Global“, споделя повече за интригуващата инициатива: „На 12 декември ние, партньорските компании от „Catalyst Global“, ще последваме траекторията на изгрева по света, за да се включим в първото по рода си 24-часово тиймбилдинг събитие „Go Team Go Give“, което по същество е благотворителна акция.“  

В България ще участва целият екип на представителството, а конкретните задачи ще станат ясни в деня на събитието. Поредицата от предизвикателства ще са по маршрут в центъра на София, като стартът е рано - в 8:20 ч. сутринта, пред катедралата „Св. Александър Невски“.

Всеки от екипите по света ще играе играта “Go Team Go Give”, воден от мобилното приложение Go Team, което е специална разработка за тиймбилдинг на „Catalyst Global“.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg