EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

40 млн. лв. за реконструкция на софийски мостове

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

40 млн. лв. за реконструкция на софийски мостове

mail16:30 | 11.11.2013прегледи 741 коментарикоментари 0


Досега 40 млн. лева са инвестирани в реконструкция на мостови съоръжения по програма, която Столична община изпълнява. От 2007г. до 2012г. общо 84 моста сме реконструирали изцяло, сред тях са надлез „Надежда”, Сточна гара, „Драган Цанков”, „Ботевградско шосе”.
Предстоят големите съоръжения по бул.”Цариградско шосе”. Предвидени са около 10 млн. лева за реконструкция за първия етап на булеварда, което включва мостовите съоръжения на 4-ти километър и разклона за летището, както и връзките между мостовите съоръжения”. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова при проверка на изпълнението на реконструкцията на надлеза на бул. „Цариградско шосе” и бул. „Копенхаген” в район Младост.
Предвижда се ако времето позволява ремонтът на надлеза да завърши до Никулден, добави тя.
При предишното ми посещение, при надлеза по бул. „Цариградско шосе” при бул. „Копенхаген” (бул. „Универсиада” при Горубляне”) в район Младост имаше леко забавяне. Исках да разбера - дали са влезли в график. Трябва да приключат до Никулден, каза Фандъкова. Около два млн. лева е стойността за цялостната рехабилитация. Надлезът е първият обект по програмата за ремонт на улици и булеварди, финансирана съвместно с Европейската инвестиционна банка.

 

 


 


Тагове: мостве, София
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg