EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

4-дневен туристически фестивал в Поморие

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

4-дневен туристически фестивал в Поморие

mail15:50 | 07.08.2023прегледи 1053 коментарикоментари 0


Международната организация "ХоумНет Източна Европа и Централна Азия" и Националното сдружение на малкия и средния бизнес в туризма (НСМСБТ) откриват четиридневен туристически фестивал в Поморие днес. Целта на двете организации е да подкрепят използването на културно-тематичните ресурси, с което да се подпомогне сътрудничеството между отделните региони. Туристическият фест "Международни традиции и обичаи" ще продължи до 10 август на различни локации в Поморие. 

В него се включват партньори от Централна Азия и Източна Европа, които популяризират своите ръчни традиционни занаяти, съобщиха организаторите. Програмата включва концерти на външната сцена на НЧ "Просвета 1888", изложба в Общинския детски комплекс и различни занимания и демонстрации на шатри в центъра на града. 

Тържественото откриване на фестивала ще бъде тази вечер от 20:00 часа пред градското читалище. Програмата продължава утре от 10:00 часа с откриване на изложение с участието на 11 държави от Централна Азия и Източна Европа, които ще представят авторски ръчни изделия, сувенири и кулинарни специалитети. Събитието се организира от ХоумНет Източна Европа и Централна Азия" и НСМСБТ със съдействието на Община Поморие и НЧ "Просвета 1888“. 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg