EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

30 студенти на работа в „Идеал Стандарт” АД

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

30 студенти на работа в „Идеал Стандарт” АД

mail18:05 | 01.07.2011прегледи 1386 коментарикоментари 0


„Идеал Стандарт – Видима” АД ще проведе стажантска програма за студенти. От 5 юли до края на месец август 30 студенти от 13 български и чужди университети ще имат възможността да работят в рамките на различни области от дейността на администрацията в компанията, сред които Химични и силикатни технологии, Механика и електротехника, Логистика, Информационни технологии, Човешки ресурси и Финанси.
Тази година в стажантската програма ще вземат участие студенти над трети курс и с успех над 4.50, от 9 български и 4 чужди университета. Сред тях са: техническите университети в Габрово и София, ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, СА „Д.А.Ценов” – Свищов, УНСС – София, ИУ – Варна, ВСУ „Черноризец Храбър”, СУ „Св. Климент Охридски”, ХТМУ – София. Чуждите учебни заведения са представени от студенти в три университета във Великобритания (Болтън, Манчестър и Гринуич) и един в Австрия (Виена).
При кандидатстването в стажантската програма за тази година, студентите са представили предварително подготвен материал на тема „Моето бъдеще”. „Младите хора все по-уверено мечтаят и кроят планове за бъдещето, поставят си ясни цели и с последователни стъпки изграждат себе си като личности и професионалисти. От друга страна те поемат сериозна отговорност, заявявайки, че искат да почерпят знание и опит в чужбина и от чужди практики, но само за да ги приложат в България. Ние подкрепяме стремежите им, като им даваме възможност да работят по реални проекти в „Идеал Стандарт – Видима” АД, ползвайки мултинационалния опит на компанията”, каза Светла Георгиева от дирекция „Човешки ресурси” в компанията . И през тази година, както през всички досегашни издания на програмата, най-добрите сред стажантите имат възможността да получат предложение за работа в компанията.

До 2011г. през стажантската програма на „Идеал Стандарт – Видима” АД са преминали 109 студенти като 8 от тях са получили предложение за работа в компанията, която е сред най-големите работодатели в България (с над 3300 служители „Идеал Стандарт – Видима” АД заема седмо място в класацията Капитал Топ 100 на работодателите в България за 2010 г.).
Сред приоритетите на „Идеал Стандарт – Видима” АД в дългосрочен план е заложено насърчаването и подпомагането на професионалното и кариерно развитие на младите хора в България чрез организиране на стажантски програми и участие в инициативи като „Дни на кариерата”, „Бизнесът в действие”, „Мениджър за един ден”, бизнес форуми и др.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4161