EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

30 варненски имота под прицел на НАП

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

30 варненски имота под прицел на НАП

mail09:44 | 14.10.2010прегледи 726 коментарикоментари 0


30 имота край морето успяха да влязат в полезрението на експерти от Националната агенция по приходите, след направените два полета над Варна и околностите й вчера, съобщава електронното издание на в. Позвънете. Двата атрактивни полета бяха извършени с правителствения Авиоотряд 28, който пристигна със солидно закъснение от предварително обявения час.
Целта на полетите бе същата, както в София - да се заснемат атрактивни тузарски имоти от въздуха. Дестинациите бяха определени от шефа на дирекцията по комуникации в Националната агенция по приходите в София Росен Бъчваров като дъгата на юг от Евксиноград и на север от правителствената резиденция.
Вилно място с красива постройка и голямо езеро, разпрострени на площ от 2 декара впечатли данъчните след първия им полет над морската столица. Повече подробности за местонахождението на имота не бяха споделени, освен това, че се намира в зоната на селата Кичево, Осеново и Рогачево. „Това не означава, че собственикът е престъпил закона, просто тепърва предстои да бъдат изяснени детайлите”, каза Бъчваров. Снимки от въздуха са били направени и над Балчик, Кранево, курортните комплекси Златни пясъци, Св. Константин, както и квартал „Виница”. Видеозаписите на луксозните имоти тепърва ще се проучват, ще се изяснява и статутът им.
„Още от утре започваме проверките за изясняване собствеността на въпросните 30 обекта. Предстоят срещи за обмен на информация между Агенцията по приходите, Окръжната прокуратура, община Варна и Регионалната дирекция за национален строителен контрол”, каза вчера директорът на регионалната структура на НАП във Варна Светлан Петков. Той допълни още, че институциите ще обединят усилията си, за да изяснят собствеността на имотите и дали документите и строителните им книжа са изрядни.

Снимка: БГНЕС


Тагове: имота, НАП, приходи
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1037