EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

25 БГ предприятия в Хановер

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

25 БГ предприятия в Хановер

mail13:40 | 05.03.2012прегледи 866 коментарикоментари 0


Международното изложение за информационни и комуникационни технологии CEBIT 2012 ще се проведе от 6 до 10 март 2012 г. в изложбения център Deutsche Messe – Hannover, Хановер, Германия с участието на български предприятия. Участието им е организирано от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП). Международното изложение за информационни и комуникационни технологии CEBIT е едно от най-големите в света и е със силно изразено международно участие. Промоционалната проява се провежда всяка година, като през 2011 г. в изложението са участвали 4 200 изложители от над 70 страни.

В рамките на изложението ще бъдат представени следните секции:
• CeBit pro – Професионални ИКТ решения за бизнес операции
• CeBit life – ИКТ решения за потребители
• CeBit gov - ИКТ решения за модернизиране на държавния и обществения сектор
• CeBit lab – Проучвания и развитие на иновативни решения в ИКТ

Организаторите предлагат и допълнителна възможност за намиране на потенциални клиенти, доставчици и партньори чрез онлайн системата “Match&Meet”.
Посетители и гости на CEBIT 2012 - Хановер ще могат да се запознаят с българските производители на нашите два национални щанда, разположени един срещу друг, в зала 6 на изложбения център Deutsche Messe – Hannover. На обща изложбена площ от 250 кв.м. своята продукция ще представят: Прим 41 ООД Прим 41 ООД (система за автоматично четене на паспорти и лични карти, съвместима с всички PMS), Ай Пи Ес - Интернешенъл Пауър Съплай СД (производство на токозахранващи системи), Мусала Софт ООД (софтуерни услуги, аутсорсинг, изграждане на цялостни софтуерни решения и ИТ консултиране), Зикс ООД (разработване на иновативни IT продукти), Бранд Тъч ЕООД (проектиране, произвеждане, доставяне и управление на иновативни digital signage системи - интерактивни дигитални киоски и тотеми), Скортел ООД (доставки на оборудване и софтуер, системна интеграция, инженеринг и консултантски услуги), Тринити Софт ООД (софтуерни технологии, хардуерни решения, консултански услуги), Клауей ООД (разработване и внедряване на високотехнологични системи за автоматизация на телекомуникационни оператори), НиърСофт ООД (разработване и доставяне на методологични и технологични решения за цялостна обработка на производствената информация и управление на производствения процес в реално време), Степ - Софт ООД (компютърно програмиране), Полимекс Холдинг ЕООД (производство на компоненти за комуникация), Борима ЕАД (производство на комплексно пасивно телекомуникационно оборудване за оптични и медни кабелни мрежи и централи, GSM мрежи, оборудване за кабелни мрежи за интернет и телевизия, оборудване за електроразпределението и др.), Микроинвест ООД (разработка на софтуерни приложения), БулПрос Консултинг АД (аутсорсинг, разработка на софтуер, системна интеграция, техническа поддръжка и обслужване на клиенти), Авант Екст Технолоджи ЕООД (разработване на софтуерни продукти), Дартек ООД (цялостни решения в областта на IT), Клийн Код Фектори ЕООД (иновативен производител на специализиран софтуер с богат опит в областта на уеб-, десктоп- и мобилните приложения), Интерконсулт България ООД (висококачествени услуги в областта на IT консултиране, софтуерен дизайн и развойна дейност, поддръжка и обучение на крайни клиенти), Заведения.бг ООД (разработване на специализирани сайтове за различни бизнес сфери и решения за online пресъствие за МСП), Бросикс ЕООД (приложения в областта на мигновенните съобщения и P2P комуникациите), 158 ООД (проектиране и изграждане на софтуерни приложения), СентърМайн ЕООД (продукти в областта на информационните технологии), Немечек ООД (разработка на софтуер), Ком Си 54 – Васил Зашев и съдружници ООД (проектиране на софтуерни системи), Eлектрон Прогрес ЕАД (разработване, внедряване, поддържане на офсетни програми).
Международното изложение за информационни и комуникационни технологии CEBIT 2012, Хановер, Германия, е включено в Индикативната програма на ИАНМСП за 2011-2012 г. за организиране на участия в международни специализирани изложби на българските малки и средни предприятия. Финансирането на българското участие е в рамките на Проект BG161PO003 - 4.2.01-0001 – „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.
Сред други промоционални прояви в календара на ИАНМСП за март 2012 г., в които участват българските малки и средни предприятия, са: Международно специализирано изложение за вина и спиртни напитки PROWINE 2012, Дюселдорф, Германия (04–06.03.2012), Международно изложение за парфюмерия и козметика COSMOPROF WORLDWIDE 2012, Болоня, Италия (9–12.03.2012), Международно изложение за строителство, архитектура и дизайн ЕCOBUILD 2012, Лондон, Великобритания (20-22.03.2012), Международно изложение за храни и напитки ALIMENTARIA 2012, Барселона, Испания (26-29.03.2012), Международно изложение за индустриално оборудване WIN ІІ 2012, Истанбул, Турция (29.03.-01.04.2012).
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg