EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

215 000 работни места на Нестле след дуално обучение

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

215 000 работни места на Нестле след дуално обучение

mail11:11 | 17.10.2019прегледи 1173 коментарикоментари 0


В началото на Международната седмица на дуалното образование Нестле и европейските партньори на Алианс за младежта обявиха, че през последните три години са предложили повече от 215 000 работни места, обучения и стажове на младежи.

Инициативата следва ангажимента на Нестле да осигури 230 000 възможности за работа и обучение между 2017 и 2020 г. за младите хора в зона Европа, Близък Изток и Северна Африка (EMENA).

Освен това Нестле стартира пилотен проект съвместно с Майкрософт за сертифициране на дигиталните умения на своите стажанти. Първият цикъл на проекта ще включва повече от 60 младежи от фабриките на Нестле във Франция. След приключване на обучение за дигитални умения за период от шест месеца те ще получат сертификат от Майкрософт.

Алианс за младежта си поставя за цел да подготви следващото поколение предприемачи. Инициативата обединява сили с Junior Achievement Европа - най-голямата организация за обучение по предприемачество в Европа - за да помогне на младите европейци да придобият предприемачески умения. Амбицията на това сътрудничество е да се подпомогнат 500 ученици в получаването на международна квалификация за предприемачески умения. Подкрепени от своите преподаватели и от бизнес доброволци от компаниите-членове на Алианса за младежта, учениците, участващи в програмата на Junior Achievement Европа, ще се обучават как работи една компания, как могат да генерират идеи и да откриват най-добрия начин за разработване на пазарни стратегии и тяхното осъществяване.

През ноември, в рамките на Международната седмица на дуалното образование, Нестле България също ще продължи да следва своя ангажимент и ще предостави на млади хора от професионални гимназии възможността да се докоснат до работните процеси в компанията. Младите ще имат възможността не само да посетят производствената фабрика на Нестле България, но и да участват в специални активности, които да повишат техните знания от професионалното им обучение и да развият практическия им опит чрез занимания в реална работна среда.

 

 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 3888