EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

21-годишен застреля млад мъж в столицата

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

21-годишен застреля млад мъж в столицата

mail11:40 | 22.08.2011прегледи 662 коментарикоментари 0


Шофьор простреля друг и опита да се самоубие на кръстовището на бул. "България" и бул. "Гоце Делчев" в столицата. На бул. "България" се е образувало огромно задръстване вследствие на стрелбата от тази сутрин. На 10-20 метра от кръстовището са опънати полицейски ленти, движението и минувачите се отклоняват от полицаи. Лентите са от двете страни на платното, тъй като в едната се намира жълто-черна Лада на застреляния млад мъж, а от другата страна на платното се намира червен Опел, който е на стрелеца. Очевидци разказват, че шофьорът на Опела е стрелял през улицата два пъти и след като е убил младия мъж, се е прострелял в главата. Стрелецът се казва Мартин В.Г. на 21 години.
Все още се уточняват версиите за инцидента. Съдебните медици и екипите на полицията все още работят на мястото на инцидента.
БГНЕС припомня, че млад мъж загина след престрелка на столичните булеварди "Гоце Делчев" и България". Малко след 8 часа тази сутрин млад мъж е стрелял по друг мъж на кръстовището на бул. "Гоце Делчев" и бул. "България". Единият е загинал на място, другият е транспортиран с линейка във ВМА с опасност за живота. Изстрелът е бил произведен от пистолет "Валтер". Никой не е чул двамата да се карат. В близката сладкарница продавачките са чули три изстрела.
Сигналът за инцидента е подаден около 8.15 ч. На кръстовището на бул. "България" и бул. "Гоце Делчев" са спрели два автомобила. Двамата шофьори са слезли и са разговаряли известно време. След това единият е стрелял по другия, простреляният е загинал на място, а другият е прострелял себе си и е с опасност за живота. /БГНЕС


 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg