EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

2010 Los Angeles Auto Show

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

2010 Los Angeles Auto Show

mail16:45 | 19.11.2010прегледи 1151 коментарикоментари 0


Автомобилното изложение в Лос Анджелис се провежда от 19 до 28 ноември. На сегашното издание на автомобилния салон са представени стотици автомобили от 47 световни производители. Предвиждат се 21 световни премиери, представят се 7 концепции, пет от които разработени в Детройт, както и много дебюти на серийни автомобили.
Ето само някои от премиерите: новото поколение на BMW X5, откритата версия на купето Aston Martin V8 Vantage, на Ford Escape и редица други.

Chevrolet Volt бе определен за най-екологичният автомобил на автомобилното изложение в Лос Анджелис, предаде ИТАР-ТАСС.
Според организаторите на шоуто за първи път тази титла се дава на автомобил с електрически двигател, което сочи сериозният напредък, постигнат при тези технологии.
До заключителната фаза на конкурса е достигнал още един електрически автомобил - Nssan Leaf. Другите конкуренти бяха Lincoln MKZ и Hyundai Sonata, които се движат с бензинови двигатели, както и свръх компактният Ford Fiesta с бензинов двигател.
Volt е уникален по рода си автомобил, отбелязва ИТАР-ТАСС. Предвиден за четирима пътници, той има едновременно бензинов и електрически двигател, като основен е електрическият. Главната задача на двигателя с вътрешно горене е в презареждането на акумулатора и осигуряване на движението през това време.

 

 


Още по темата:
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4165