EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

+20% кувейтски инвестиции

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

+20% кувейтски инвестиции

mail11:05 | 21.02.2017прегледи 5575 коментарикоментари 0


Кувейтските инвестиции в България са се увеличили с близо 25 процента през миналата година. Това съобщи в ефира на "Хоризонт" посланикът на емирство Кувейт у нас Якуб Юсеф Ал Атики, като уточни, че инвестициите са предимно в недвижими имоти. В интервю за предаването "Събота 150", което даде по повод предстоящия национален празник на своята страна - 25 февруари, когато през 1950-а година, е извършена коронацията на емир Абдала, кувейтският дипломат допълни, че в момента се работи за развитие на сътрудничество и инвестиции в други сектори - икономически, туризъм и т.н.

Успяхме да получим всякакви юридически решения за съставяне на дружество за икономическо сътрудничество между Кувейт и България, каза още дипломатът и допълни:

За мен като посланик на Кувейт в тази хубава страна, моята цел е много висока - увеличаване на инвеститорите, увеличаване на броя на туристите, да има директна (самолетна) връзка между двете страни, както и да видя много кувейтци в България. 

Посланикът покани и българите да посещават по-често Кувейт, който предлага отлични условия за шопинг туризъм:

Много ми се иска да виждам тази година и по-скоро - този месец февруари, да има много българи, които да посещават Кувейт. В момента в Кувейт те може да се възползват от големите търговски фестивали (панаири) по случай националния празник на Кувейт. Може да се възползват от много ниските цени и промоции. Времето е много подходящо.

Всеки гражданин на България може да посещава Кувейт и да получи виза на самата аерогара срещу 10 долара - не е нужно да отива в посолството.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg