EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

190 фирми на изложението БАТА АГРО

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

190 фирми на изложението БАТА АГРО

mail17:20 | 08.04.2024прегледи 479 коментарикоментари 0


Шестнадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО ще представи 190 фирми върху над 35 хиляди кв.м. нетна изложбена площ. То ще се проведе от 13 до 17 май на традиционното място – Летище Стара Загора. 

Посещението на изложението е безплатно, но е необходима регистрация – на място или предварително в уебсайта на БАТА АГРО. Работното време е от 09:00 до 18:00 часа, като само в последния ден, 17 май, е до 14:00 часа.

Вече е публикуван електронният каталог на изложителите, където всеки може да прегледа техния бизнес профил, представяне и контакти. Традиционно участници в изложението са официалните вносители на световноизвестните брандове за земеделска техника, както и десетки фирми от агросектора, предлагащи напоителни системи, семена, торове и препарати, резервни части, инструменти и други.

Освен това бизнеса си ще представят и фирми за консултантки услуги, финансови и банкови институции, автомобилната индустрия, едра строителна техника и други. Десетки са и чуждестранните фирми-изложители в БАТА АГРО, като сред тях е и Полската агенция за инвестиции, която участва с колективен щанд на производители на агротехника от Полша. 

И тази година в рамките на агрофорума ще се провеждат демонстрации на машини – самоходна и прикачна техника, пръскачки, дронове и прецизни технологии. Земеделските производители ще могат да направят тест драйв и да видят на живо най-новото от агротехнологиите и иновациите от последната година. 

За БАТА АГРО 2024 е организирана и нова, подобрена хранителна зона. Тя ще предлага още по-голямо разнообразие от прясна, домашно приготвена храна, като освен типичното барбекю, ще се предлага и обедно меню с готвени ястия, бургери и сандвичи, както и различни десерти и крафт бира. 

За поредна година БАТА АГРО дава възможност на българските производители да представят своите качествени продукти в рамките на фермерския пазар, организиран съвместно с Кооперация „Хранкооп“.

На него гостите и посетителите на изложението ще могат да закупят директно от производителите сезонни плодове и зеленчуци, млечни и месни продукти, вино, мед и пчелни продукти, билки и подправки, занаятчийски печива и много други. 

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4165