EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

166 фирми на пчеларско изложение в Плевен

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

166 фирми на пчеларско изложение в Плевен

mail16:05 | 31.01.2017прегледи 740 коментарикоментари 0


166 фирми от Европа и Азия се представят на 15-тото Международно изложение-договаряне "Пчеларство - Плевен 2017" от 9 до 12 февруари т.г., съобщиха организаторите.
Форумът се организира със съдействието на всички браншови пчеларски организации у нас под патронажа на Министерство на земеделието и храните и Областния управител на Плевен.
На най-престижния в Югоизточна Европа панаир на пчеларите се конкурират три от най-големите европейски фирми с конвейерни линии за екстракция на мед. През 4-те дни в Плевен гостите на изложението ще могат да видят, да договорят и закупят продукти от водещи български производители и дистрибутори. Редом с тях ще бъде представен асортимента на фирми от Австрия, Канада, Италия, Германия, Англия, Полша, Сърбия, Турция, Гърция, Китай, Финландия, Франция, Босна и Херцеговина, Хърватия, САЩ, Швеция, Испания, Румъния, Словения, Унгария.
Участие са заявили производители с последни новости в областта на пчеларското оборудване, восъчни основи, ветеринарни препарати, производство на майки и отводки, пчелни продукти и производи, опаковки, лаборатории, обучение, медоносна растителност, финансиращи организации, високопроходима техника, ремаркета и фургони.
Хиляди се очаква да посетят Плевен. Освен от страната са заявили групово посещение на изложението пчелари от Румъния, Сърбия, Хърватия, Гърция, Македония, Кипър, Турция.
В подкрепата на националната стратегия за развитие на родното пчеларство най-добрите пчелари от страната ще предлагат на свободна продажба многообразие от мед и пчелни производи - лечебна козметика, храни, напитки в специализирания базар "Фестивал на Българските пчелни продукти".
В съпътстващата програма са предвидени актуални теми в пчеларството, с посещение на образцови пчелини. Лекторите са от Германия, Италия, Австрия, Полша, Сърбия, Румъния, Русия и България. По време на изложението ще се състои научна конференция на Балканската федерация на пчеларските съюзи.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg