EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

150 компании на "Национални дни на кариерата"

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

150 компании на "Национални дни на кариерата"

mail16:40 | 20.03.2017прегледи 886 коментарикоментари 0


Шестнадесетото издание на най-голямото младежко кариерно събитие в България „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“, организирано от JobTiger се провежда в седем университетски града – София, Варна, Русе, Свищов, Велико Търново, Бургас и Пловдив. 

 Главната му цел е работодателите да се срещнат със своите потенциални служители, а студентите и младите специалисти, да открият възможности за професионална реализация. През изминалите 15 години, „Национални дни на кариерата“ се доказа не само като най-мащабното кариерно събитие в страната, но и като място, от където са започнали много кариерни пътища. На много от щандовете, от страна на фирмите, стоят хора, намерили първата си работа или стаж на същия форум преди години. Над 7000 души посетиха събитието през двата дни на провеждането му в гр. София и се срещнаха с общо 123 български и международни компании.

Сред задачите на ежегодния кариерен форум е да помогне на младите хора да изградят успешна кариера, да помогне на компаниите да се представят по най-добрия възможен начин и, не на последно място, да намали младежката безработица. 

Тази година, в събитието ще се включат над 150 компании в цялата страна, които ще представят свободните си стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори. След София, кариерният форум ще се състои и в:

Варна – 20 март, Swiss Belhotel;

Русе - 22 март, Русенски университет „Ангел Кънчев";

Свищов - 27 март, Стопанска академия „Д. А. Ценов”;

Велико Търново - 29 март, Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”, Пети корпус;

Бургас - 3 април, Бургаски свободен университет;

Пловдив - 5 април, Пловдивски Панаир, Конгресен Център.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg