EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

15 БГ фирми на изложение в Париж

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

15 БГ фирми на изложение в Париж

mail10:50 | 14.11.2011прегледи 744 коментарикоментари 0


Български фирми ще вземат участие в Международно изложение за индустриални поддоставчици MIDEST, което ще се проведе от 15 до 18 ноември 2011 г. в популярния парижки изложбен център Paris-Nord Villepinte Parc d"Expositions et Centre de Conventions. Организатор е Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).
Международно изложение MIDEST е специализирана промоционална проява в областта на индустриалните поддоставчици и оборудване и е признато за най-значимо в Европа. То се организира ежегодно от 1971 г., като тази година ще се проведе за 41-ви път. Изложението е предназначено за производители и доставчици на детайли и компоненти, за компании, заети в областта на обработката на пластмаси и метал, за производителите на електроника и фирми, занимаващи се с ремонт на промишлено оборудване. Участието в MIDEST е добра възможност за представителите на компаниите да срещнат партньори и да установят делови контакти.
Основни тематични раздели на MIDEST 2011: металообработка (материали, суровини, специално оборудване и машини), обработка на пластмаси, композитни материали, електроника и електротехника, обработка на повърхности, крепежни компоненти, микротехника, промишлени услуги (обслужване, инженеринг, дизайн и проектиране, качество, изследвания).
В MIDEST 2010 са взели участие 1 633 компании от 37 държави, а общ брой посетители надхвърли 20 хиляди души - специалисти от различни области на промишлеността и съпътстващи отрасли от 78 страни.
Българските участници ще се разположат на 5 щанда (U 146, U 156, V 146, V 156, W 146) на обща изложбена площ от 204 кв.м. Своята продукция ще представят: „Комеко” АД – Пловдив (индустриален контрол и измерване), „Кет” АД - София (инженерингова дейност), „Финком – 2” ООД – Ягодово, Пловдивска област (осветителни тела), „Пасат България” АД – София (специализирани изделия от стъклопласт), „Борима” ЕАД – с. Борима, Ловешка област (производство на комплексно пасивно телекомуникационно оборудване и оборудване за електроразпределение), Ромтех – 3 ЕС” ООД – Враца (производство на електронни и електро-механични продукти, пластмасови детайли, метални кутии и кабелни снопове), ЕТ Георги Симеонов – Станка Шуманска” – София (електротехника и автоматизация), „ЗГПУ Груп” ООД – Габрово (разработка и производство на фотоелектрични растерови и кодови преобразуватели на ъглови премествания и др.), „Метал технолоджи груп” АД – София (производството на различен тип отливки със специфични технологии), „Санел” АД – Сандански (производител на крепежни елементи и метало-пресови изделия), „Метал ин” ЕООД – Пловдив (производство на разнообразни метални изделия от легирани стомани, неръждаема стомана, месинг и алуминий), „Прокс - 2” ООД – с. Крумово, Пловдивска област (производство на детайли и възли чрез пламъчно рязане, дробометно почистване, механична обработка и заваряване, газорязане, черна дебелолистна ламарина, заварени конструкции), „Крес – Д” ЕООД – Казанлък (производство и сервиз на хидравлични елементи и системи, нестандартно оборудване и инструментална екипировка), „Стормс” АД – Габрово, Пловдив (машини за хранително-вкусовата промишленост), „Раис” ООД – Пазарджик (производство и рециклиране на металорежещи и металообработващи машини с ЦПУ).

Международно изложение MIDEST 2011 е включено в Индикативната програма на ИАНМСП за 2011-2012 г. за организиране на участия в международни специализирани изложения на българските малки и средни предприятия. Финансирането на българското участие е в рамките на Проект BG161PO003 - 4.2.01-0001 – „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.
Сред предстоящите промоционални прояви в календара на ИАНМСП до края на 2011 г., в които ще участват българските малки и средни предприятия, са: Мебелен салон, Сърбия (14-20.11.2011 г.), Международно изложение в областта на мебелната промишленост MEBEL 2011, Русия (21-25.11.2011 г.) и Международен занаятчийски панаир L’Аrtigiano in Fiera, Италия (4-12.12.2011 г.).
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg