EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

15 БГ компании в Кьолн

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

15 БГ компании в Кьолн

mail09:00 | 27.01.2012прегледи 820 коментарикоментари 0


Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участие на български фирми в Международно изложение за захарни и сладкарски изделия ISM, Кьолн, Германия, което ще се проведе от 29 януари до 1 февруари 2012 г. в изложбения център KoelnMesse, Кьолн, Германия.
Международното изложение зa сладкарски и захарни изделия ISM е едно от най-големите в света, специализирано в областта на сладкарските и захарните изделия. Проявата се провежда ежегодно от 1991 година и има силно изразено международно участие.
Промоционалната проява предоставя добра възможност за презентиране както на най-новите продукти и тенденции в производството в сектора, така и да се придобие цялостна представа за състоянието на сладкарската индустрия в глобален мащаб. Успехът на ISM се дължи и на професионалната организация - изложението събира голямо разнообразие от готови продукти и е предназначено за специалисти от бранша.
На ISM се срещат производители на сладкарски и захарни изделия и дизайнери на опаковки, дистрибутори и търговци. В рамките на изложението се обсъждат важни теми: тенденции в развитието на отрасъла и предпочитанията на потребителите, новите технологии и маркетингови решения. Всяка година четирите дни на ISM дават силен импулс за развитието както на производителите от бранша, така и на търговци.
В миналогодишното издание на изложението са взели участие 1371 фирми-изложители, от които 230 компании от Германия и 1141 от други страни. Регистрираното количество на посетителите - 30 871 (съответно 10 687 от Германия и 20 184 от други страни). От значение е, че по-голямата част на посетителите са целева аудитория, представители на деловите кръгове в сферата на производството и бизнеса, които пристигат на ISM с цел обмяна на опит и разширяване на връзки.
Българските компании - участници в ISM 2012 ще се разположат на два колективни щанда № G 68 и № F 6 в палата 11.2 на изложбения център KoelnMesse на обща площ от 182 кв.м. Посетителите на изложението ще могат да се запознаят с продукцията на следните фирми:
Алпи Комерс ООД - Асеновград (производство на бонбони), Атанас Стойчев – Трейдинг ЕТ - Пловдив (производство и търговия с микровълнови пуканки), Еуросток ЕООД – София (производство на разтворими напитки, хранителни добавки, чай, кулинарни продукти), Корона М ЕООД - Стара Загора (производство на шоколадови дражета, карамелизирани изделия, ядки, снаксове), Мартис 09 ООД - Дулово (производство на снаксове), Мидист ООД – София (производство на шоколадови и захарни изделия), Оберон – Х ООД - Равно поле, Софийска област (производство на пчелен мед), Равик Д ЕООД - Годеч, Софийска област (производство на дълготрайни и малотрайни сладкарски изделия), Ривал инвест ЕООД – Пловдив (производство и търговия с пуканки), Си комерсиал 7 ЕООД – Самоков (производство на шоколадови и захарни изделия), Софкао ЕООД – Ихтиман (производство на захарни и шоколадови изделия), Сладък път ООД – София (производство на сладкарски и захарни изделия), Тотал Вини ООД - Лясковец (производство на тунквани и обикновени вафли), Цима - 99 ООД - Стряма, Пловдивска област (производство на конфитюри, сладка, топинги), Уест фуудс ЕООД – София (производство и търговия с пуканки).
Международното изложение зa сладкарски и захарни изделия ISM, Кьолн, Германия, е включено в Индикативната програма на ИАНМСП за 2011-2012 г. за организиране на участия в международни специализирани изложби на българските малки и средни предприятия. Финансирането на българското участие е в рамките на Проект BG161PO003 - 4.2.01-0001 – „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.
Сред другите промоционални прояви в календара на ИАНМСП за януари-февруари 2012 г., в които участват българските малки и средни предприятия, са: Международно изложение за интериорен и домашен текстил HEIMTEXTIL, Франкфурт, Германия (11-14.01.2012), Международно изложение за мебелна промишленост IMM, Кьолн, Германия (16-22.01.2012), Международно изложение на медицинско оборудване и медикаменти Arab Health, Дубай, ОАЕ (23 – 26.01.2012), Международно изложение в областта на хранително-вкусовата промишленост и винопроизводството PRODEXPO, Москва, Русия (13-17.02.2012), Международно изложение за биопродукти BIO FACH, Нюрнберг, Германия (16-19.02.2012), Международно изложение в областта на хранително-вкусовата промишленост GULFOOD, Дубай, ОАЕ (19-22.02.2012), Международно изложение в областта на модата CPM - CollectionPremiere Moscow, Москва, Русия (28.02-02.03.2012).
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg