EUR 1.9558
USD 1.8574
CHF 2.0301
GBP 2.2577
CNY 2.5438
you tube
mobile version

14 златни медала на Пловдивския панаир

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

14 златни медала на Пловдивския панаир

mail06:59 | 19.09.2023прегледи 460 коментарикоментари 0


Общо 14 изложители на Международния технически панаир в Пловдив получиха златни медали с диплом за иновативно изделие от 77-то издание на индустриалното изложение. Официалната церемония по награждаване се състоя в зала "Пловдив" на Конгресния център в Международен панаир - Пловдив. Медалистите определи жури с председател Евгени Симеонов, председател на Държавна агенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН), доц. д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив, и експерти от ДАМТН. 

"Завърши много конкурентно и оспорвано съревнование. To илюстрира интелектуалния и научено-изследователски потенциал на индустрията", каза в приветствието си Соколов. Той поздрави екипите и компаниите за ползотворната работа и постигнатия успех. В церемонията участва и областният управител на област Пловдив Илия Зюбилев.

"Централна Енергоремонтна база" взе две отличия с изделията система за дистанционен енергиен мониторинг и управление на микромрежи и мощна хибридна зарядна станция за електромобили с фотоволтаична централа и батерии. Фирма "Лимекс Трейдинг"спечели журито с косачка робот, а "Булавто" - с електрически автобус. Екологичните ски обувки от рециклиран материал на фирма "Грифон" също бяха отличени със златен медал. Останалите изделия, получили отличието, са куполна панелна конструкция-къща на фирма "Стратобилд", покривната система "Траино" на "Фючър Хаус", сгради от масивна лепена дървесина на "Лог хоумс про", стъкло-полимерна плочка "Сентия" на "Надеж ООД – Нордикс уейст мениджмънт", интелигентна соларна еднолицева полуизрязана клетка на "Смарт енерджи груп", верижен кран на "Инжконсулт", челен товарач на "Зет и ем прайвит", умни пощенски кутии за дома и бизнеса на "Пипни" и нископодов тролейбус "соло" на "Сор Либхави".

Деловата програма на изложението продължава утре в зала "Пловдив" в Конгресния център, където ще се проведе Първата национална конференция "Екологично и иновативно строителство в България". Организатор е Асоциацията за строителство с естествени материали (АСЕМ) и архитектурно студио NiMaTecture.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg