EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

13-та национална IT конференция

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

13-та национална IT конференция

mail09:30 | 20.05.2013прегледи 790 коментарикоментари 0


13-та национална конференция за системи за управление на бизнеса "Оптимизация чрез информационните технологии в подкрепа на бизнеса" ще се проведе на 30 май 2013 г. (четвъртък) в София, хотел Хилтън, зала Мусала от 9:00 ч. Организатор е ICT Media, със съдействието на ИАНМСП и КРИБ.
За 13-та поредна година организаторите ще съберат на едно място компании, притежаващи ценен опит в успешното внедряване на системи и решения, подпомагащи автоматизиране на процесите, повишаване на конкурентоспособността и намаляване на разходите за бизнеса. По време на конференцията ще бъдат обсъдени новите тенденции в сферата на информационните решения като ERP, CRM, BI, SaaS, мобилни системи и платформи за сътрудничество.

Ключово участие в конференцията ще имат Никола Стоянов, изпълнителен директор на ИАНМСП, който ще открие събитието; представител на УС на КРИБ; Марио Илиев, финансов директор на Astra Zeneca за Балканите; Деница Николова, партньор и мениджър "Европейски проекти", ИЮ Консулт; Виктор Митев, мениджър, Данъчен отдел, Ърнст и Янг България; Евгения Маркова, маркетинг мениджър, Fashion Days България; Богдан Станков, търговски директор, ЛД ООД; Борислав Георгиев, директор на дирекция „Информационни и комуникационни технологии”, Български пощи ЕАД; Красимир Борилов, изпълнителен директор, Балканстрой Груп Холдинг АД, Балканстрой Пропъртис ЕАД и Балканстрой Проджектс ЕАД; Николай Богданов, директор „Център за ИТ компетенции“, Идеал Стандарт Интернешънъл; Ивайло Тошев, ИТ директор, Юнимастърс Лоджистикс; Галина Петкова, ръководител ERP проект, Евромастер Импорт Експорт ООД; представител на Blizoo и други.
Участниците в конференцията ще имат възможност да се запознаят с най-актуалните технологични решения, предлагани от компании като Intelligent Systems Bulgaria/Infos Bulgaria, SAP/ BTS/ Sqilline, Nemetschek, Stone Computers, Team Vision, Antipodes, Entegra и др.
Форумът е насочен към: управители, изпълнителни, административни, финансови, търговски и маркетинг директори, ИТ мениджъри и ИТ специалисти, мениджъри „Бизнес развитие”, консултанти и представители на държавна администрация.
Допълнителна информация за конференцията може да бъде намерена на сайта на организаторите: http://events.idg.bg/bg/2013/erp
Условията и формата за регистрация са достъпни на http://events.idg.bg/bg/2013/erp/registration
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg