EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

1114 свободни работни места във Варна

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

1114 свободни работни места във Варна

mail12:30 | 24.03.2014прегледи 1245 коментарикоментари 0


1 114 свободни места за сезонна работа обявиха работодатели по време на трудовата борса във Варна, организирана от Агенцията по заетостта. Борсата се проведе в Двореца на културата и спорта във Варна и бе насочена специално към младежите до 29-годишна възраст, съобщи пресцентърът на Агенцията.

Най-много свободни работни места са обявени за администратори, бармани, сервитьори, готвачи и помощник готвачи, сладкари, спасители, камериери, пиколо, озеленители и градинари, касиери, продавач-консултанти, работници поддръжка и др.

Специалистите от бюрото по труда във Варна бяха на разположение и оказваха съдействие на всички търсещи работа при изготвяне на автобиографии и мотивационни писма.

Със събитието във Варна АЗ слага началото на серия от общо 128 трудови борси, които ще се проведат до края на тази година, напомни изпълнителният директор на агенцията. През целия утрешен ден безработни и работодатели ще могат да се срещат на борсата в Бургас в Дома на нефтохимика.

График и на останалите трудови борси, които предстоят до края на месец март, е публикуван на адрес: http://www.az.government.bg/bg/news/view/trudovi-borsi-prez-mesec-mart-2014-g-503/
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg