EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

100 ученици стигнаха до "Иновационен лагер"

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

100 ученици стигнаха до "Иновационен лагер"

mail14:00 | 01.03.2012прегледи 443 коментарикоментари 0


Днес в София стартира финалът на националната инициатива "Иновационен лагер". Сто ученици от 22 града ще покажат уменията си бързо и креативно да вземат правилни бизнес решения по време на еднодневната надпревара. Състезанието, организирано от Джуниър Ачийвмънт България, ще провокира младежите да създават нови бизнес модели, отговарящи на динамичния пазар на високотехнологичните продукти. Победителите, които ще бъдат излъчени в края на деня, ще получат възможността да представят България на европейския кръг на състезанието "European Creativity & Innovation Challenge" на 21-23 май, 2012 г., в Брюксел.

Началото на инициативата "Иновационен лагер" бе поставено от г-жа Милена Стойчева, Изпълнителен директор на Джуниър Ачийвмънт България. Младите новатори получиха право да се състезават в националния кръг на надпреварата, след като показаха своите нестандартни творчески идеи по време на 19 местни иновационни лагера и решаване на онлайн казуси.

Прикачено може да намерите повече информация относно тазгодишното издание на състезанието "Иновационен лагер", както и снимки от откриването на инициативата.

На снимките: Милена Стойчева, Изпълнителен директор на Джуниър Ачийвмънт България
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg