EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

100 екопроизводители край Габрово

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

100 екопроизводители край Габрово

mail14:30 | 03.07.2015прегледи 1370 коментарикоментари 0


Повече от 100 производители на екологично чисти продукти ще участват в петото издание на тридневния екофест "Зелените идеи в действие", който започва на 24 юли във високопланинската туристическа местност "Узана" край Габрово. Това съобщиха от общината.
Мисията на екофеста е да привлича все по-широк кръг от хора към идеята за опазване на околната среда като предпоставка за успешно икономическо, социално и личностно развитие, информираха от общината. Мотото на екологичната проява тази година е "Адаптация към климатичните промени".
Целите на екофеста са обмен на опит и споделяне на добри практики за устойчивото развитие и управление на околната среда, дискусии по конкретни проблеми на опазването на околната среда, създаване на екологични послания. Във фестивала ще участват водещи специалисти от Българската академия на науките.
Програмата на фестивала включва освобождаване на птици от Спасителния център за диви животни в Стара Загора и пускането им в природната среда, участие на повече от 100 производители на природни продукти.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg