EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

10 хотела на търг до Коледа

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

10 хотела на търг до Коледа

mail08:00 | 21.11.2013прегледи 1414 коментарикоментари 0


Над 10 хотела от Синеморец до Обзор ще бъдат предложени на публични търгове от края на ноември до Коледа заради фалити на собствениците им. Бургаските частни съдебни изпълнители се надпреварват да оферират имоти с атрактивни цени, въпреки че търсенето е слабо. Рядко се явяват купувачи, готови да инвестират стотици хиляди левове в сгради с тежести към банки. Много от хотелите се предлагат за втори, трети и даже и четвърти път.
За над 2 милиона лева е обявен на продан хотел „Калисто" в Созопол. Продава се от ЧСИ Илко Бакалов. Хотелът се свързва с брата на синия депутат с пет мандата Асен Агов.
С първоначална цена от 1 180 800 лева е обявен хотела на Енчо и Моника Абрашеви в Слънчев бряг. Сградата е нова. Делян Николов е организирал търга за 19 декември т.г.
Две седмици по-рано Ивелина Божилова продава хотел „Елири" в Несебър. Местната фирма Елир ООД дължи пари на бизнесмена Христо Въжаров.
Парцел и имоти в апартхотел на скандалния бизнесмен Стамат Стаматов отново ще бъдат разиграни на търг. Предприемачът продаде десетки ипотекирани имоти на руснаци в комплекс "Diamond Bay" в Слънчев бряг, към които банка ДСК има претенции. Бизнесменът, който предизвика международен скандал, продължава да не плаща кредитите си към финансовата институция, става ясно от обявление на частния съдебен изпълнител Ивелина Божилова. Банката вади за трети път и парцел, отреден за ваканционно строителство в с. Кошарица.
Хотел в Кошарица за 300 000 лева пък ще бъде предлаган от частния съдебен изпълнител Наско Георгиев. ЧСИ Станимира Николова пък разиграва 4 търга на туристически имоти - в Китен, Черноморец, Приморско и Синеморец.

Хотелът в Приморско е за 427 500 лева и се продава заради дългове към Банка ДСК.
Николова предлага и хотелче в Лозенец за 540 000 лева и семеен хотел в Китен за 506 250 лева, пак на бизнесмени, които не могат да покриват кредитите си, пише flagman.bg./агенция Кросс

 

 


Тагове: хотели, търг
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg