EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

10 фирми наградени за работно място

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

10 фирми наградени за работно място

mail09:30 | 02.05.2013прегледи 854 коментарикоментари 0


Европейската агенция за безопасност и здраве при работа (EU-OSHA) обяви десетте победители на 11-ото поред издание на наградите за добра практика. Състезаваха се няколкостотин различни по големина дружества от 29 държави от и извън ЕС. Тази година EU-OSHA награди най-добрите примери за сътрудничество между ръководители и служители при превенцията на риска.
Кои са наградените дружества и организации:
Voestalpine Rotec Group (Австрия) за установяване на стандарти за здраве и безопасност в различни държави; Atlantica Leisure Group Ltd (Кипър) за свеждане до минимум на злополуките в хотелиерството; Rigshospitalet (Дания) за подобряване на работната среда в голяма болница; Oy SKF Ab, Muurame factory (Финландия) за подобряване на благосъстоянието на персонала в технологично дружество; ArbeitsschutzPartnerschaft Hamburg (Германия) за намиране на решения относно здравето и безопасността за дружества в Хамбург; West Offaly Dairy Discussion Group (Ирландия) за намаляване на опасностите в млекопроизводителни стопанства; Wehkamp.nl/Gezond Transport/EVO (Нидерландия) за повишаване на информираността за безопасността сред водачите на вилкови мотокари; SONAE (Португалия) за включване на работниците и ръководителите в превенцията на риска в група за търговия на дребно; PROTÓN ELECTRÓNICA SLU (Испания) за разработване на модел за превенция на риска за малки дружества; Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş (Турция) за намаляване на злополуките в автомобилостроенето.
Поощрени дружества и организации:
MAHLE Filtersysteme Austria GmbH (Австрия) за насърчаване на работниците да съобщават за проблеми с безопасността; Lujatalo Oy (Финландия) за намаляване на физическия стрес в строителната промишленост; Armor SA (Франция) за включване на здравето и безопасността в корпоративна стратегия; Hellenic Petroleum SA (Гърция) за създаване на култура на безопасност в сектора на рафинирането на петрол; Construction Safety Partnership (Ирландия) за подобряване на стандартите за безопасност на строителни площадки; GE Healthcare Norway AS (Норвегия) за превръщане на здравето и безопасността в приоритет за работниците и ръководителите; CEMEX Polska (Полша) за лидерство в управлението за превенция на злополуки; U.S. Steel Košice, s.r.o. (Словакия) за ефективно докладване на въпроси, свързани с безопасността, в голям производител на стомана; Ascom d.o.o. (Словения) за намаляване на мускулно-скелетните проблеми в производството; Step Change in Safety (Обединено кралство) за повишаване на ангажираността на персонала в отрасъла за добив на нефт и газ в морски райони.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg