EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

10 финалисти на конкурса "Мениджър на годината"

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

10 финалисти на конкурса "Мениджър на годината"

mail10:46 | 19.10.2017прегледи 8744 коментарикоментари 0


Десетте финалисти в десетото юбилейно издание на конкурса "Мениджър на годината"  бяха обявени на официална церемония. Те управляват едни от най-големите и авторитетни компании в страната и са извоювали с постиженията си място в българския и европейски бизнес елит.

В десетката на конкурса тази година влизат три дами: Дарина Стоянова, изпълнителен директор на „Престиж-96“ АД, Елена Дречева изпълнителен директор на „Коника Минолта България“ и Цветелина Николова, управляващ директор на „Катаржина Естейт“, „Белица Уайнъри“, „Кончерто Уайнъри“ и „Платинум Брандс“ .

Наред с тях, на финалната права в надпреварата за титлата „Мениджър на годината 2017" отиват още:  Ерик де Кандидо, управляващ директор на IMI България; Ивайло Славов, основател и изпълнителен директор на BULPROS; Илия Гърков, вицепрезидент на „Дънди Прешъс Металс Канада“ и изпълнителен директор за България; Красимир Николов , старши вицепрезидент за Централна и Източна Европа във FOX Networks Group; Пламен Мирянов, собственик и председател на съвета на директорите на „АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ” АД; Пламен Цеков , съосновател и изпълнителен директор на „Скейл Фокус“ АД; Тим Курт, изпълнителен директор и вицепрезидент на „Аурубис България“ АД.

Най-добрият мениджър на България за 2017 г. ще бъде обявен на  10 ноември.

Участниците в конкурса тази година са с 35% повече в сравнение с миналата, съобщи Силвия Пенева, управляващ съдружник в консултантската компания Делойт България, която прави оценката на кандидатите в три етапа, по  методология, създадена специално за този конкурс. Тя открои като тенденция нарастването на броя на компаниите от високите и информационните технологии - тази година почти 20% от участниците са от тези сектори. Увеличава се и броят на компаниите от секторите автомобилна индустрия и технологии за нея и машиностроене. Тези две индустрии сумарно представляват  над 10% от участниците.

Тази година чужденците сред десетимата финалисти са двама. В Топ 10 отново има и своеобразен рекордьор – Цветелина Николова, която за трети път се класира сред финалистите.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4140