EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

1 милион клиенти в The MALL

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

1 милион клиенти в The MALL

mail13:10 | 17.01.2011прегледи 988 коментарикоментари 1


Атрактивни програми и оригинални промоции привлякоха над 1 милион клиенти по време на коледните празници от цяла България в THE MALL, съобщават от компанията. Предлагани бяха безплатен паркинг, състезание за възстановяване на цялата сума за коледно пазаруване на десет от късметлиите – клиенти, възможност за спечелване на нов Fiat 500. Плюс възможност за забавление на ледена пързалка от 600 кв.м Coca Cola Лед, която ще привлича почитатели на леда до края на март 2011.
“През 2011 планираме още много нови активности”, коментира Франк Уайтинг, мол мениджърът на търговския център.- Ще изброя само няколко, сред които „Твоето име е твой късмет”, изненади по случай Деня на влюбените и атрактивно лансиране на новите пролетни колекции. Нашата цел е да утвърдим THE MALL като любимо място за пазаруване и забавление в София, а защо не и в България”.
По-рано тази година търговският център спечели две важни отличия в сектора. Сред съревнование между 7 номинации, търговският център спечели първа награда в престижния конкурс „Сграда на годината 2010” в категорията „Търговски сгради”.
THE MALL беше номиниран за финалист за наградите „Европейски Търговски Център за 2011” на Международната Асоциация на Търговските центрове (ICSC) в категорията „Нов проект – големи търговски центрове”, обявени по време на конференцията на MAPIC. Той бе единственият избран финалист в категорията сред държавите от Централна и Източна Европа.

THE MALL, най-големият търговски център в България (66,000 обща отдаваема площ) отвори врати на 21 април 2010 с микс от близо 200 обекта за мода и забавление, сред които GAP, Public, Technopolis, всички брандове на модния гигант INDITEX (Zara, Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, Massimo Dutti и Oysho), NEXT, Deichmann, Humanic, Sephora, Peek and Cloppenburg, Esprit, Кино Арена, Playground, център за образование и забавление на деца Gymboree, детски кът Царството, зона за хранене с Бъргър Кинг, Subway, Nordsee, KFC и пр. В The Mall се намира и най-големият хипермаркет Карфур, лидер в Европа търговията на дребно.
Цялостното управление на THE MALL е поето от Colliers International.
 


 
Коментари
 
Веско - 17-01-2011 г. 16:55:03

Тези клиенти се казват " Драги зрители ". Това е само реклама на МОЛ-а...търкан плочките и ескалаторите...ще го амортизират. А същевременно търговците вият на "умрело"..пред фалит, задлъжняли...работят на загуба всеки един месец от 1 година насам...защо не напускат?!

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4162