EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

1 милиард потребители на LinkedIn

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

1 милиард потребители на LinkedIn

mail12:04 | 03.11.2023прегледи 890 коментарикоментари 0


Социалната мрежа LinkedIn, която свързва онлайн работодатели и професионалисти в различни сфери, обяви днес, че вече има над 1 милиард потребители, предаде Ройтерс.

Платформата, която е собственост на американския технологичен гигант Microsoft, добавя нови функции, свързани с технологиите с изкуствен интелект. Те ще са достъпни за потребителите на LinkedIn, които са с платен абонамент.

Срещу месечна такса от 39,99 долара всеки потребител на социалната мрежа ще може да получава съвет дали е подходящ за дадена работна позиция, която е обявена в LinkedIn. Вградената технология с изкуствен интелект ще анализира данните от профила на даден потребител, свързани с неговото образование, професионални умения и опит. Въз основа на този анализ ще го насочва към определени работни позиции, които изкуственият интелект "е определил" като подходящи за него. 

В социалната мрежа е вградена и нова функция, благодарение на която по-голям обем от данни може да бъде резюмиран до няколко ключови акцента, които да бъдат показани на даден потребител на LinkedIn в зависимост от професията му. Например акцентите, които ще бъдат представени на един специалист по продажбите ще бъдат различни от тези, които ще бъдат предложени на потребител на платформата, който е борсов посредник./БТА


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg