EUR 1.9558
USD 1.6551
CHF 1.8103
GBP 2.1642
CNY 2.3783
you tube
mobile version

Пътят Русе-Бяла сред най-натоварените

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Пътят Русе-Бяла сред най-натоварените

mail14:50 | 08.06.2016прегледи 751 коментарикоментари 0


Средноденонощният трафик по пътя Русе-Бяла за миналата година е бил 8700 превозни средства - това е станало известно по време на среща между областния управител на Русе доц. Стефко Бурджиев и инж. Йосиф Йосифов от Областното пътно управление, на която е било обсъдено състоянието на натоварената отсечка, съобщиха от областната управа в града. 
По време на разговора е било съобщено още, че за 2014 г. средноденонощното натоварване на годишна база е 7683 превозни средства, от които 2459 тежкотоварни камиона. Според Йосифов пътят Русе-Бяла и София-Кулата са най-натоварените пътни участъци в България. 
На срещата е било решено в много кратък срок Областното пътно управление в Русе да подготви мотивирано предложение до областния управител, което да включва информация за процедурата на проектиране на ремонтни дейности, данни за трафика по години и на база вид на превозните средства, констативна част, а в заключение да бъдат предложени най-нуждаещите се от ремонт пътни отсечки по пътя Русе-Бяла, които да бъдат заложени като разход в бюджета за следващата година.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg