EUR 1.9558
USD 1.6133
CHF 1.8160
GBP 2.1976
CNY 2.4915
you tube
mobile version

Нов директор на Набуко-България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нов директор на Набуко-България

mail09:25 | 18.11.2012прегледи 1069 коментарикоментари 0


Инвеститорите в „Набуко Газ Пайплайн Интернешънъл ГмбХ” обявиха, че Теодора Георгиева е новият управляващ директор на „Набуко Газ Пайплайн България ЕООД”. Георгиева поема поста от Марий Косев.
Райнхард Мичек, изпълнителен директор на „Набуко Газ Пайплайн Интернешънъл ГмбХ” заяви: „С удоволствие посрещаме г-жа Георгиева в „Набуко”. Опитът й в газовата индустрия в България ще даде едно сериозно предимство на проекта „Набуко”. Тя ще бъде идеалното допълнение към вече сериозно напредналия проект „Набуко” в България. Бих желал също да благодаря на г-н Косев за неговият ценен принос.”
Теодора Георгиева: „„Набуко” е проект от огромно значение за България по отношение на икономическите ползи и диверсификацията на енергийните доставки. Очаквам добре да се сработим с високо квалифицирания екип на проекта и с инвеститорите. „Набуко” е много напреднал проект в България и аз ще допринеса с управленския си опит и финансовите си познания, за да гарантирам по-нататъшното му развитие.”
Теодора Георгиева има опит в българската газова индустрия от над две десетилетия. След като се включва в екипа на OMV България през 1999 г. като финансов директор, тя служи и като управляващ директор на OMV България от 2004 до 2012 г. Завършила финанси в „Университет за национално и световно стопанство”, в София, през 1994 г.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg