EUR 1.9558
USD 1.8275
CHF 2.0371
GBP 2.2603
CNY 2.2603
you tube
mobile version

Международна ПР награда за българин

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Международна ПР награда за българин

mail10:35 | 18.11.2021прегледи 1590 коментарикоментари 0


Една от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News определи Любомир Аламанов, управляващ партньор на SiteMedia Consultancy, за "PR Professional of the Year" в едни от най-престижните световни награди за комуникации в света "Platinum PR Awards", съобщава SiteMedia Consultancy.
Любомир Аламанов беше единственият представител на Европа, достигал до финала на авторитетните награди и получи почетно отличие и за "PR Team Leader of the Year". Агенция SiteMedia Consultancy, която той управлява заедно с Ружа Загорска, получи почетно отличие за Агенция на годината в категорията "6 до 25 служители" и в категорията "Re-Branding/Re-Positioning".
Специалистите, компаниите и техните проекти са оценявани по постигнатите резултати през последната година, реализирани проекти, работа с клиенти, иновативни подходи, възможности за развитие, нестандартни работни решения, цялостно отношение към работния процес и много други постижения, пише още в съобщението.
"Това отличие е пореден триумф на българската комуникационна общност. Няма да се уморя да повтарям, че българският пазар е на световно ниво и можем да се гордеем с това, което правим. Приемам тези награди и като подарък за 20-ия рожден ден на Българската асоциация на ПР агенциите. Когато я учредихме през 2001 г., можехме само да мечтаем да стигнем световно ниво. Днес, 20 години по-късно, български специалисти и кампании са световни шампиони в комуникациите и диктуваме тенденциите в развитието на сектора", споделя Любомир Аламанов.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 2546