EUR 1.9558
USD 1.6209
CHF 1.7719
GBP 2.2505
CNY 2.4972
you tube
mobile version

БДВО има изп. директор

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

БДВО има изп. директор

mail14:04 | 28.01.2020прегледи 2003 коментарикоментари 0


Елена Матеева е избрана за изпълнителен директор на БДВО на извънредно Общо събрание на Дружеството. Решението е резултат от стратегията за устойчиво развитие на организацията и предстоящите ангажименти от програмата за 2020 г.

„Това е естествен етап от развитието на БДВО и съм особено щастлива, че се случва в мандата ми на Председател. Организацията ни работи по амбициозна програма за включване в събития с международно участие, изграждане на нови партньорства и повишаване на ангажираността на общността, и избора на Изпълнителен директор е допълнителна гаранция, че ще отговорим на очакванията на колегите”, заяви Илияна Захариева председател на БДВО и директор „Корпоративни комуникации” в А1 България.

Елена Матеева е член на Българското дружество за връзки с обществеността от почти десет години и на Управителния съвет от 2017г. Тя е мениджър Корпоративен бранд и комуникации на Софарма АД. Присъединява се към екипа на дирекция Комуникационни стратегии и КСО на Софарма АД през 2003г. и участва в създаването на комуникационните кампании на оригиналните продукти на компанията и на корпоративния бранд. Има магистърска степен по Маркетинг от УНСС и специализации в сферата на пр и комуникации.

Като нов член в състава на Управителния съвет на Дружеството на ПР специалистите с мандат до 2020 г. е избрана Диляна Йорданова.

Диляна Йорданова е комуникационен специалист и ръководител на екип “Привличане на таланти” в TELUS International Europe, от март 2019 е тийм лидер на екипа, като продължава да подкрепя дейността на БДВО в качеството и на административен и организационен сътрудник. Тя е член на БДВО от 2014 г., когато печели студентския конкурс Mtel PR Challenge Contest и стаж в телекомуникационния оператор. Събира опит като PR експерт в работата си в комуникационната агенция Idea PR & Advertising, като част от задълженията са и работата по проектите на БДВО и обслужването на дейността на дружеството.

В мандат 2020 членове на УС са още: Анита Бедин, Гергана Иванова, Десислава Еленкова, Мила Миленова и Пепи Димитрова. 

В детайли програмата на БДВО за 2020 г. ще бъде представена по време на редовно общо събрание на организацията през месец март, като от УС заявяват амбиции да представят на членовете и партньорите богат календар от професионални събития.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg