EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Ако сте български скейлап в търсене на инвестиции ! Вижте!

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ако сте български скейлап в търсене на инвестиции ! Вижте!

mail12:30 | 29.05.2019прегледи 1537 коментарикоментари 0


*платена публикация

Българската предприемаческа екосистема се развива бързо и българските стартиращи фирми, които планират следващата си стъпка, разширяват търсенето си в чужбина. Например, един от българските истории за успеха, Leanplum, ефективно променя маркетинговия пейзаж с мобилната си платформа, предназначена за подобряване на ангажираността на клиентите. Тяхното въздействие е привлякло чуждестранни инвеститори като Northwest Venture Partners, Canaan Partners, Shasta Ventures и много други.

 Когато става въпрос за изграждане на вашата мрежа и набирането на средства, нищо не бие международните събития по отношение на възвръщаемостта на инвестициите. Въпреки това представянето на големи индустриални събития просто не е достатъчно. Вниманието при средностатистическия човек обхваща до осем секунди, сега изгубването в шумотевицата  е повече от риск, то е реалност. Как можете да накарате инвеститорите да ви помнят от стотици тонове. Нещо повече, глобалните събития губят фокус на регионалните специфики и балканските стартиращи компании се конкурират на равни начала със стартиращи компании от Сан Франциско и това не е честна игра.

За щастие има ScaleIT: платформа и скейлап програма за свързване на Югоизточно-европейски  скейлапи с международни инвеститори и предприятия цяла година.

"Всяка година изпробваме стотици приложения и избираме 15 от най-висококачествените скейлапи. След стегната програма, фокусирана върху курирането и промоцията, каним финалистите в Милано през октомври да представят на сцената пред 70 + VC фонда и 150 топ инвеститори, които се интересуват от региона и са готови да инвестират. По този начин създаваме здравословен баланс на 10 + инвеститори на скейлап и резултатите говорят сами по себе си: компаниите, които са на сцената в ScaleIT, са нараснали над 230 милиона долара през последните 3 години и успехите включват BeMyEye, MotorK, Musement, Cuebiq, Buzzoole, Supermercato24, Shopfully и други."

Според Лоренцо Франкини, основател на ScaleIT, в изданието за 2018 г. участваха „32 международни фонда и над 100 индивидуални срещи, организирани между компании и международни инвеститори, средният ръст на приходите от 177% и 48% от международните продажби на избраните скейлапи“.

Сега ScaleIT отново отваря вратата си за най-добрите дигитални и технологични скейлапи в Югоизточна Европа за финансиране на кръгове от 3 до 30 милиона евро!

Проверете критерии за допускане за ScaleIT 5-то издание и се регистрирайте  https://scaleit.biz/#opencall от 30 юнитата 2019 да бъде един от 15-те скейлапи, които да се изкачат на сцената пред инвестиционни марки, като например Accel, Amadeus Capital, Ardian, Cisco Investments, DN Capital, Draper Esprit, EarlyBird VC, Eight Roads, Highland Europe, Holtzbrinck Ventures, Idinvest, Index Ventures, Iris Capital, Partech Ventures  и корпорации като Euronext ,, AWS, Salesforce, Silverpeak , Orrick, Badenoch & Clark, Poste Italiane, Ludovici & Partners и SisalPay.

Euronext, водещият общоевропейски обмен в еврозоната, отново потвърди ролята си на основен партньор на ScaleIT през 2019 г.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4068